• Πολιτική

    11 φωτογραφίες που «καίνε» τον Φλαμπουράρη για τον… «τυχαίο περαστικό» Μανώλη Πετσίτη

    • NewsRoom


    Μια εικόνα, λένε, ισούται με χίλιες λέξεις. Παρόλο που ο Αλέκος Φλαμπουράρης από το βήμα της Βουλής,  ανέφερε πως ο Μανώλης Πετσίτης δεν ήταν φίλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά ένας… «τυχαίος» οπαδός που επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου, οι φωτογραφίες θα έλεγε κανείς ότι τον «καίνε».

    Βέβαια, ο ίδιος δικαιολόγησε τις φωτογραφίες που εμφανίζεται ο Πετσίτης μαζί με τον πρωθυπουργό αλλά και τον ίδιο, λέγοντας πως απλά συμμετείχε στους πανηγυρισμούς της εκλογικής νίκης του 2015. Βέβαια, κατά πόσο πιθανό είναι ένας τυχαίος άνθρωπος να βάζει στοίχημα για το εκλογικό αποτέλεσμα με το Πρωθυπουργό (και να πέφτει και μέσα); Δείτε τις φωτογραφίες του «τουρίστα» ο οποίος έγινε γνωστός με το προσωνύμιο «Μανόλο του Παππά», και τα συμπεράσματα δικά σας.

    Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

    μανωλης πετσιτης

    Όπως άλλωστε είχε πει και ο Δήμος Βερύκιος:

    «Ξέρετε ποιος είναι αυτός; Αυτός είναι ο Μανώλης ο Πετσίτης. Είναι ο στενός συνεργάτης του Νίκου του Παππά. Είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός συνεργάτης. Τον ξέρουν πάρα πολύ καλά αυτοί, οι οποίοι θέλουν να είναι κοντά στον πυρήνα της εξουσίας της παρούσας. Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος, όπως αποκάλυψε ο Μικροπολιτικός, είχε βρει με ακρίβεια τα ποσοστά των εκλογών. Αυτός, λοιπόν, ο άνθρωπος που τον βλέπουμε χαλαρό ύστερα από μια θεατρική παράσταση, έχει μεγάλη δύναμη. Κρατήστε το όνομα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Καυτά» ερωτήματα μένουν αναπάντητα: Γιατί πληρωνόταν ο «αθώος συμμαθητής» Πετσίτης από επιχειρηματίες;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστείες δικαιολογίες Φλαμπουράρη για Πετσίτη: «Επισκέπτης στο Μαξίμου, έβγαζε απλά φωτογραφίες»



    ΣΧΟΛΙΑ