• Πολιτική

    Ελληνική Λύση: Δεν δίνονται τα ψηφοδέλτιά μας, θα κινηθούμε δικαστικά

    βελοπουλος

    Κυριάκος Βελόπουλος


    Τη διαμαρτυρία της για το ότι δεν μοιράζονται τα ψηφοδέλτια του κόμματος στους ψηφοφόρους, προκειμένου να το ψηφίσουν εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

    Όπως αναφέρεται από το κόμμα, σε συγκεκριμένα τμήματα για τις βουλευτικές εκλογές δεν έχουν δοθεί ψηφοδέλτια. Προειδοποιεί, μάλιστα ότι το κόμμα είναι διατεθειμένο να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων «ενεργούν με δόλο». Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται, επίσης, πως οι ελλείψεις παρατηρούνται στη Θεσσαλονίκη, όπου και ψήφισε ο επικεφαλής του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος.

    «Είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα οι καταγγελίες που έφτασαν στο κόμμα μας. Στη Θεσσαλονίκη, στο 7ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, στην Τριανδρία στο 523ο εκλογικό τμήμα, δεν δίνουν ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης. Δεχόμαστε καταγγελίες από όλη την Ελλάδα! Ντροπή τους», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση για τις εκλογές και επισημαίνεται: «Οι καταγγελίες που είναι στη διάθεση του κόμματος, έχουν κατατεθεί εγγράφως και εξ αυτού του γεγονότος το κόμμα μας είναι αναγκασμένο να κινηθεί δικαστικά σε βάρος όλων αυτών που ενεργούν με δόλο, καταστρατηγώντας κάθε δημοκρατική ηθική».

    Να θυμίσουμε πως νωρίτερα, καταγγελίες πως δεν βρίσκουν ψηφοδέλτια του κόμματος έγιναν και από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη. Ο πρόεδρος της Νομαρχίας, Δημήτρης Κλαράκης προχώρησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σε επίσημη αναφορά στον Έφορο των εκλογών. Πρόκειται κυρίως για εκλογικά τμήματα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα σε Πόρο, Μασταμπά και Μεσαμπελιές.



    ΣΧΟΛΙΑ