Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τίθεται, μετά από απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο βουλευτής Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν .
«Ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και «για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει στη Βουλή δικογραφία σε βάρος του Μπαράν Μπουρχάν για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων.
Υπενθυμίζεται ο κ. Μπουρχάν είναι Ψυχίατρος.
Διαβάστε επίσης
Energean: Στο γ΄τρίμηνο του έτους η επιβεβαιωτική γεώτρηση για φυσικό αέριο στο Μαρόκο
Ευρωεκλογές: Tα 46 κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή στον Άρειο Πάγο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η στιγμή που ο Ταϊρίκ Τζόουνς επιτίθεται με γροθιά στον Κέντρικ Ναν στα αποδυτήρια – Δείτε βίντεο
- Συνάντηση Ερντογάν – Μίτσκοσκι στην Κωνσταντινούπολη: Στο επίκεντρο η προώθηση της οικονομικής συνεργασίας
- Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας για 16η φορά – 89-85 με τον Παναθηναϊκό στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ
- Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν είναι προγραμματισμένο να υπογραφεί αύριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.