ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτός της περιοχής της ελληνική υφαλοκρηπίδας κινείται πλέον το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, το οποίο εισήλθε στα ύδατα της Κυπριακής ΑΟΖ.
Το τουρκικό σκάφος παραμένει εντός των ορίων της παράνομης NAVTEX, με ποντισμένα στα καλώδια του. Η πορεία που ακολουθεί παραμένει προς τα βορειοανατολικά, κινούμενο με ταχύτητα 4 κόμβων.
Το πλοίο συνοδεύεται από πλήθος τουρκικών πολεμικών ενώ παρακολουθείται στενά από ελληνικά πλοία του πολεμικού ναυτικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο Mercedes-Maybach, ένας LeBron James και οι συντεταγμένες του Akron
- Xclusiv: Οι Έλληνες εφοπλιστές αγόρασαν 66 φορτηγά πλοία και πούλησαν 100 πλοία
- Ιωάννης Ζαφειράκης: Σιβυλλική προειδοποίηση για τις μετοχές της Genco και για τη διοίκηση της
- Καστέλι: «Φουσκώνει» ο λογαριασμός του νέου αεροδρομίου – Στα 444 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.