ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, στους βαθμούς του αντιστρατήγου και υποστρατήγου, του αντιναυάρχου και υποναυάρχου ΠΝ και του αντιπτεράρχου και υποπτεράρχου ζήτησε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη.
Όπως ανακοινώθηκε, σκοπός των έκτακτων κρίσεων είναι η επιτάχυνση των ρυθμών υλοποίησης της νέας Δομής Δυνάμεων στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2030» για τη μεταρρύθμιση στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο εξορθολογισμός του αριθμού των ανωτάτων αξιωματικών και η προσαρμογή στις σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις της πρόσφατα εγκριθείσας νέας Δομής Δυνάμεων.
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Ο υπουργός Εξωτερικών Ταγιάνι επισκέπτεται τη Δαμασκό
ΙΟΒΕ: Σε υψηλό 16ετίας το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christina O: Το πλωτό παλάτι του Ωνάση — Ιστορίες, θρύλοι και αναβιώσεις
- Γιατί βούτηξαν ΟΠΑΠ και τράπεζες, όλο το hot παρασκήνιο με την Metlen, o καπνός στο ΕΒΕΑ, η έκπληξη του Μάκη Σκλαβενίτη, που πήγε ο Παμπούκης, οι νέες business του Βαφειά και ένα QUIZ για το διαζύγιο επιχειρηματία
- Κωστέας – Γείτονας: Πώς θα είναι το πρώτο ιδιωτικό σχολείο που ανοίγει στο Ελληνικό το 2028
- Ο κλάδος των 1,7 τρισ. που απευθύνεται σε γυναίκες και κυβερνάται από άντρες δεν ξέρει τι θέλει
