• Πολιτική

    Εκλογή Τσίπρα: Στην ψήφο των …15χρονων ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

    Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ

    Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ


    Μια πραγματικά, απίστευτη, απόφαση πήραν στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής για την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην Προεδρεία του κόμματος και την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του.

    Η αγωνία και η ένταση για τον αριθμό των πολιτών – μελών του κόμματος που θα πάνε να ψηφίσουν, οδήγησε στην σημερινή ανακοίνωση που ενημερώνει ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι και όλες από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που θα εγγραφούν την Κυριακή στους κομματικούς καταλόγους.

    «Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα», τονίζεται στην επίσημη
    ιστοσελίδα της παράταξης του Αλέξη Τσίπρα.

    «Όσοι εγγραφείτε την ημέρα της ψηφοφορίας ή είστε ήδη μέλη αλλά έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Όσοι είστε ήδη μέλη και έχετε εγγραφεί ως τις 21/3/2022 και βρεθείτε εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκετε, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ
    ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ».

    Την ενέργεια αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήταν αναμενόμενο, σχολίασαν πολλοί χρήστες των social media – αρκετοί εξ αυτών υποστηρίζουν ότι το ηλικιακό όριο για την ψήφο σε εκλογική διαδικασία … «άλλαξε ξαφνικά μέσα σε μία νύχτα», ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να σχολιάσουν με χιούμορ αυτή την απόφαση. Όλοι όμως την αντιμετώπισαν αρνητικά.



    ΣΧΟΛΙΑ