• Πολιτική

    Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη ΝΔ και το ΚΚΕ καταγγέλλει πως μέλη του λαμβάνουν SMS για να ψηφίσουν

    Γλυπτό με το σφυροδρέπανο, έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό


    Μετά την καταγγελία της ΝΔ πως μέλη του δέχθηκαν επανειλημμένα SMS για να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα ως προέδρου, το ΚΚΕ προχώρησε και αυτό σε ανάλογη καταγγελία, μέσω του κομματικού portal του 902.gr.

    Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΚΚΕ, σχετικά SMS έχουν δεχθεί τόσο βουλευτές του κόμματος όσο και μέλη της Κ,Ε.

    «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε, ούτε μας απασχολεί για το πώς ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει τις εσωκομματικές του εκλογές. Άλλωστε είναι διαδικασίες που τις δανείστηκε από τους «μετρ» του είδους, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ», αναφέρει αρχικά το ΚΚΕ και συνεχίζει:

    «Ωστόσο, ο εκφυλιστικός έως γελοίος χαρακτήρας αυτών των διαδικασιών φτάνει μέχρι του σημείου να στέλνονται επανειλημμένα και ενοχλητικά μηνύματα σε κινητά μελών και στελεχών του ΚΚΕ, ακόμη και σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτές, για να ψηφίσουν για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παραπέμποντας μάλιστα σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση “για το πού και πώς ψηφίζουν”».

    «Να το χαίρονται αυτό το “απαύγασμα της δημοκρατίας” και τις δήθεν «σύγχρονες διαδικασίες» που καμία σχέση δεν έχουν με την ουσιαστική και πραγματική συμμετοχή του λαού στην κοινωνική και πολιτική ζωή», καταλήγει η τοποθέτηση του ΚΚΕ.

    Διαβάστε επίσης:

    Εκλογή Τσίπρα: Στην ψήφο των …15χρονων ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

    ΝΔ για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Τσίπρας στέλνει μηνύματα στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας»



    ΣΧΟΛΙΑ