ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότεροι από 4000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Λιθουανία, ενόψει του Final Four. Ωστόσο, η διεξαγωγή των αγώνων, συμπίπτει με τις εθνικές εκλογές.
Έτσι, όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού προνόησαν και έκαναν την εγγραφή τους εκλογικούς καταλόγους του εξωτερικού, μπορούν να ψηφίσουν. Σημειώνεται πάντως, ότι όσοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση β’ κύκλου εκλογών, τότε πρέπει να φροντίσουν να απενεγγραφούν από τους καταλόγους, ώστε να ψηφίσουν στον τόπο κατοικίας του. Διαφορετικά, θα πρέπει να ξανά ταξιδέψουν στην Λιθουανία για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 το απόγευμα, τοπική ώρα.
Τα ψηφοδέλτια θα σφραγιστούν και θα σταλούν στο προξενείο και με την σειρά τους, θα ταχυδρομηθούν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Εφετείο, όπου και θα προσμετρηθούν.
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: Με τσικουδιά και μαντινάδες, το γεύμα σε δημοσιογράφους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες: Σοβαρή ανησυχία για την τροπολογία για τους μετανάστες από τη βόρεια Αφρική
- Οι δασμοί Τραμπ στην Βραζιλία φέρνουν ανατιμήσεις σε καφέ και χυμό πορτοκαλιού για τους Αμερικανάνους
- Το Πεντάγωνο γίνεται μέτοχος σε εταιρεία σπάνιων γαιών
- Κώστας και Ελένη Νιτσιάκου μεταβίβασαν το σύνολο των μετοχών τους στον πτηνοτροφικό όμιλο σε 2 εταιρείες holding
