ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων που συμμετέχουν στην τηλεοπτική αναμέτρηση (debate) έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 11 π.μ.
Οι εκπρόσωποι θα συζητήσουν το ενδεχόμενο αναβολής της διεξαγωγής του αποψινού debate, με αφορμή το τριήμερο Εθνικό Πένθος που κήρυξε ο Πρωθυπουργός, κ. Ιωάννης Σαρμάς, λόγω του ναυαγίου που σημειώθηκε στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Υπουργείου Εσωτερικών που εδρεύει επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15.
Διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής αλλά για συνάντηση μόνο των εκπροσώπων κομμάτων που συμμετέχουν στο debate.
Διαβάστε επίσης:
Άκης Σκέρτσος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι game changer
ΝΔ: Αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους
Το αβέβαιο μέλλον της οικονομίας και οι εκτός «αγοράς» κεντρικές τράπεζες
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Άννα Αγγελικούση παρέλαβε το νεότευκτο Suezmax Sea Topaz
- Φιξ: «Απόβαση» της Hilton στη Θεσσαλονίκη, μέσω της ανάπλασης της Dimand
- ΕΚΤ: Ανθεκτικές οι τράπεζες της Ευρωζώνης στα stress test για γεωπολιτικούς κινδύνους
- Απίστευτες υποθέσεις στα Τελωνεία – Αδήλωτα μετρητά, «μαϊμού» ρούχα, σπάνιοι παπαγάλοι, έως παράνομα καλώδια ενδοδαπέδιας θέρμανσης και… απολιθωμένο κορμό δένδρου Natura!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.