ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ευτράπελα από τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, με ένα από τα πιο… ενδιαφέροντα περιστατικά να σημειώνεται στα Εξάρχεια, όπου κουκουλοφόροι έκλεψαν τις κάλπες από δύο εκλογικά κέντρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ομάδα 8- 10 ατόμων, οι οποίοι μάλιστα αποχωρώντας πέταξαν βόμβες μολότοφ.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωλέττη 35 στο 303 εκλογικό τμήμα, ενώ το δεύτερο περιστατικό στην οδό Αραχώβης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης σε εκλογικό κέντρο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ – Ιράν: Οι όροι του Μνημονίου Κατανόησης για Ορμούζ, ουράνιο και περιφερειακή ειρήνη
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο Blue Star 2 – Πραγματοποιούνται έλεγχοι
- Η Vanguard εκθρονίζει την BlackRock μετά από 20 χρόνια στην κορυφή της αγοράς ETF στις ΗΠΑ
- Πούτιν: Η Ρωσία επεκτείνει το δικό της «Starlink» και απειλεί με νέα πλήγματα στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.