• Πολιτική

    Νέα απώλεια για τον δημοσιογραφικό κόσμο: «Έφυγε» ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος

    • NewsRoom
    Δημήτρης Αλειφερόπουλος

    Δημήτρης Αλειφερόπουλος


    «Έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο δημοσιογράφος του Alpha, Δημήτρης Αλειφερόπουλος, σε ηλικία 47 ετών. Τον τελευταίο καιρό ο δημοσιογράφος, ο οποίος εργαζόταν και στην εφημερίδα «Δημοκρατία», νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο 12χρονων δίδυμων παιδιών.

    Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο Προέδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης: «Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του».

    Ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για το θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου: «Ακόμα ένας συνάδελφος και φίλος ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος έφυγε πριν από λίγη ώρα σε ηλικία μόλις 47 ετών… Καλό ταξίδι φίλε».

    Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τον θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή, μόλις στα 47 του χρόνια, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος.

    Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

    Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

    Δημήτρης Αλειφερόπουλος
    Δημήτρης Αλειφερόπουλος

    Το Ποτάμι για τον θάνατο του δημοσιογράφου: «Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος μας άφησε λίγο μετά τον Βασίλη Μπεσκένη. Μια νέα θλιβερή είδηση για έναν νέο και δημιουργικό άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς, μόλις στα 47 του χρόνια.

    Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε από το πολιτικό ρεπορτάζ. Σε όλα τα μέσα που εργάστηκε, από τα έντυπα μέχρι την τηλεόραση, πάντα διακρινόταν για τον επαγγελματισμό του, την ορθή κρίση του, την ακεραιότητά του. Και βέβαια για το ήθος του- όμοιο απέναντι σε πολιτικούς και συναδέλφους. Θα μας λείψει.

    Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μπεσκένη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ στην περιοχή του Γκύζη – Συνελήφθη ο δράστης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγιοι Ανάργυροι: Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων – Ποιο το κίνητρο της τριπλής δολοφονίας



    ΣΧΟΛΙΑ