ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την εξωτερική πολιτική και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία των Σκοπίων σχολιάζει ο Αρκάς με το νέο «καυστικό» του σκίτσο που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook.
Στο σκίτσο πρωταγωνιστούν δύο άνδρες με τον έναν εκ των οποίων να ξεκινά τον διάλογο λέγοντας: «με μια επιδέξια εξωτερική πολιτική μπορούμε να τους στριμώξουμε».
«Τους ξένους;» αναρωτιέται ο συνομιλητής του.
«Όχι, την αντιπολίτευση» απαντά ο πρώτος άνδρας
Δείτε το σκίτσο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αρκάς: Τα δύο καυστικά σκίτσα για τα 154 «ναι» στο πολυνομοσχέδιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυστικός ο Αρκάς για τις πανηγυρικές διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι η χώρα πάει… καλά!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Τρελές διακυμάνσεις για το πετρέλαιο – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.