• Πολιτική

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Ο πήχης στο υπ. Εργασίας είναι πολύ ψηλά – Αποτελεσματικός υπουργός ο Γεωργιάδης

    • NewsRoom
    Ο απερχόμενος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης συνομιλεί με την νέα υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου, Αθήνα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

    Ο απερχόμενος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης συνομιλεί με την νέα υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου, Αθήνα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


    Ο πήχης είναι πολύ ψηλά, ανέφερε η νέα υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά την τελετή παραλαβής στο υπουργείο, ενώ χαρακτήρισε αποτελεσματικό υπουργό τον προκάτοχό της, Άδωνι Γεωργιάδη.

    Η κα. Μιχαηλίδου εξέφρασε επίσης την συγκίνησή της για την ημέρα, ενώ έκανε λόγο για μια μεγάλη ευθύνη για τη θέση που αναλαμβάνει.

    Η νέα υπουργός Εργασίας επισήμανε πως είναι χαρά της που επιστρέφει σε ένα υπουργείο που αγαπά πολύ, αν και τόνισε πως αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση.

    Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως σημαντικότερη πρωτοβουλία του ως υπουργός Εργασίας το ξεπάγωμα των τριετιών, ενώ αναφέρθηκε ειδικότερα στις ρυθμίσεις που προωθήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του όπως η εργασία των συνταξιούχων χωρίς το πέναλτι του 30%.

    Στον μίνι απολογισμό του αναφέρθηκε επίσης στο επίδομα μητρότητας σε επαγγελματίες και αγρότες, την καθιέρωση εργασίας σε πολλαπλούς εργοδότες, τις κυβερνητικές παρεμβάσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων στις διανομές από τις καιρικές συνθήκες.

    Ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε, τέλος, τον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο νευραλγικό υπουργείο Υγείας.

    Διαβάστε επίσης

    Μητσοτάκης: Δεν έχει άλλον ανασχηματισμό, εκτός αν πάω στο βουνό

    Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών

    Ουκρανία : Υποστηρίζει ότι έπληξε ρωσική στρατιωτική μονάδα στην Κριμαία



    ΣΧΟΛΙΑ