• Πολιτική

    Δείτε την από κοινού δήλωση «πόθεν έσχες» Κυριάκου Μητσοτάκη και Μαρέβας

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα


    Κοινή δήλωση «πόθεν έσχες» κατέθεσαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι για το 2016 (χρήση 2015). Η περιουσιακή κατάσταση του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και της συζύγου του δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες μεταβολές.  Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει εισόδημα 74.418 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες. Όσον αφορά τους τόκους, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει 10,80 ευρώ, ενώ από οικονομικές ενισχύσεις 2.109,57.

    Παράλληλα, η σύζυγός του Μ. Μητσοτάκη ως έσοδα από καθαρές μισθωτές υπηρεσίες δηλώνει 42.216 ευρώ, ενώ υπάρχουν και έσοδα 35.000 ευρώ από ακίνητα, αλλά και 850.000 ευρώ από διάθεση περιουσιακών στοιχείων.

    Το πόθεν έσχες χρήσης 2015 του Κ. Μητσοτάκη

    Ο κ. Μητσοτάκης διαθέτει λογαριασμούς σε τράπεζες όπως η Εθνική, η ALPHA, η Πειραιώς, ενώ η σύζυγός του έχει χρήματα σε ξένες τράπεζες, όπως η Societe Generale και η Lombard Odier σε Γαλλία και Ελβετία αντίστοιχα, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 800.000 ευρώ.

    Την ίδια στιγμή, όσον αφορά τα ακίνητα, ο αρχηγός της ΝΔ δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του 27 ακίνητα, όλων των ειδών, σε Αθήνα, Κρήτη, Κέα, ενώ υπάρχει και μια μονοκατοικία της σύζυγού του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα-Πόσα εισοδήματα δηλώνει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πολάκης κατάφερε εν μέσω κρίσης να διπλασιάσει τα εισοδήματά του-Δείτε το πόθεν έσχες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόθεν έσχες: Εκτινάχθηκαν τα εισοδήματα του Πάνου Καμμένου-Πήρε 100.000 ευρώ από πώληση αυτοκινήτου



    ΣΧΟΛΙΑ