ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απέστειλε ευχετήρια επιστολή στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, εκτός από τις ευχές για την 25η Μαρτίου, σημειώνει πως είναι βέβαιος ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας οι οποίες υφίστανται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας θα παγιωθούν στο μέλλον.
Παράλληλα δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλει περαιτέρω στην τωρινή θετική δυναμική η οποία επικρατεί στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας.
Επιπλέον ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη και την βοήθεια την οποία προσέφεραν στην Τουρκία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.
Δείτε την επιστολή:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Πληρώθηκε η προκαταβολή του φετινού επιδόματος θέρμανσης- Πάνω από 1,1 εκατ οι δικαιούχοι
- Αποκλειστικό: Αλλαγή φρουράς μετά από 41 χρόνια στο Ιατρικό Αθηνών – Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος
- Ryanair: Πρόστιμο 255 εκατ. ευρώ από την Ιταλία για «καταχρηστικές πρακτικές» σε ταξιδιωτικά γραφεία