• Πολιτική

    Δύο αυτοκτονίες, μέσα σε λίγες ώρες, συγκλονίζουν την Σπάρτη

    • NewsRoom
    Κρήτη

    (φωτογραφία αρχείου)


    Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σπάρτης καθώς μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν δυο αυτοκτονίες.

    Το πρωί της Πέμπτης, ένας 55χρονος κρεοπώλης εντοπίστηκε μέσα στο ψυγείο της επιχείρησής του, που βρίσκεται δίπλα στη λαχαναγορά Σπάρτης, επί της οδού Βρασίδου.

    Ο 55χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του. Η Αστυνομία που μπήκε τα ξημερώματα στο κρεοπωλείο βρήκε το πτώμα του καθώς και ένα σημείωμα, στο οποίο εικάζεται ότι εξηγούνται οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη του. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

    Η δεύτερη αυτοκτονία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με θύμα έναν 38χρονο άντρα που έδωσε τέλος στη ζωή του, όταν αυτοπυροβολήθηκε πάνω από τον τάφο του φίλου του.

    Αμέσως στο σημείο πήγαν κάτοικοι της περιοχης και είδαν τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και τις αρχές που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας μέχρι και τις 3 το μεσημέρι ήταν στην πιάτσα ταξί για δουλειά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόμοιο τρόπο θανάτου είχε επιλέξει πριν από χρόνια και ο νεκρός φίλος του που είχε ταφεί στο κοιμητήριο των Ανωγείων!



    ΣΧΟΛΙΑ