• Πολιτική

    Δημοσκόπηση Pulse: 7 στους 10 Έλληνες κρίνουν ακατάλληλο για Υπουργό τον Νίκο Τόσκα

    • NewsRoom
    Νίκος Τόσκας


    7 στους 10 Έλληνες, αλλά και το 55% των πολιτών που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, κρίνουν ακατάλληλο τον Νίκο Τόσκα ως Υπουργό, αναφέρει η δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ.

    Συγκεκριμένα, To 68% των ερωτηθέντων πολιτών δεν είναι ικανοποιημένο από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης. Ακόμη και το 55% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την ασφάλεια στη χώρα  και την αύξηση της εγκληματικότητας.

    Η συζήτηση για την εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση από την αρχή του 2018, με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζει πως η εγκληματικότητα έχει μειωθεί σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ενώ η  Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον Νίκο Τόσκα για λανθασμένα νούμερα και κινήσεις.

    Η δημοσκόπηση δείχνει ότι οι πολίτες δεν συμφωνούν με τις δηλώσεις Τόσκα – μάλιστα, οι 7 στους 10 δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης. Στους ψηφοφόρους της Ν.Δ, το ποσοστό αυτό αγγίζει το 84%.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημοσκόπηση Pulse: Παγιώνεται στις 10 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χαλαρός» ο Τόσκας για τη ληστεία στην Κηφισιά: «Δεν ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ κατά Τόσκα: Με αυτή την κυβέρνηση οι πολίτες δεν θα αισθανθούν ποτέ ασφαλείς



    ΣΧΟΛΙΑ