ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον δικό του βουλευτή απέκτησε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ). Και αυτό, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης και επισημοποιήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, αποφάσισε να προσχωρήσει στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ο Νίκος Μίχος είχε ενταχθεί για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου (ο οποίος είχε γίνει βουλευτής με τον ΛΑΟΣ), όμως αποχώρησε και από εκεί.
Ακολούθησε η ανακοίνωση του κόμματος, η οποία ανέφερε:
«Την προσχώρηση του ανεξάρτητου Βουλευτή Ευβοίας κ. Νικολάου Μίχου στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του, σήμερα Δευτέρα 29-1-2018».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η μητέρα συμβούλου του Τσίπρα «πρωταγωνίστρια» στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Ευρωκοινοβούλιο οι δήμαρχοι των νησιών του Αιγαίου για το ζήτημα του ΦΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εurostat: Αυξήθηκαν κατά 1,5% οι λιανικές πωλήσεις τον Μάρτιο στην Ευρωζώνη
- Κωνσταντοπούλου: Η παρέμβαση Κακλαμάνη ήταν για να συκοφαντήσει τον αγώνα για δικαιοσύνη για τα Τέμπη
- Με απόφαση του ΣτΕ ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του Project VORIA
- Όμιλος IFSAS: Δυναμική επέκταση στην Κυπριακή Αγορά μέσω της θυγατρικής της Novatron Security Distribution
