• Top Stories

    Η μητέρα συμβούλου του Τσίπρα “πρωταγωνίστρια” στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (video)

    • NewsRoom


    Οι πρωταγωνιστές στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με το ρυζόγαλο και τα τούνελ, δεν είναι και τόσο άγνωστα πρόσωπα τελικά. Τουλάχιστον, όχι για τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σποτ πρωταγωνιστεί η μητέρα του συμβούλου του Μαξίμου, Τάσου Πολιτίδη, αλλά και ο συντονιστής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος λέει «Με το παλιό ξεμπερδέψαμε…»

    Την μητέρα του ειδικού συμβούλου του Μεγάρου Μαξίμου Τάσου Πολιτίδη, Σοφία, επέλεξαν οι συντελεστές του σποτ της κυβέρνησης για να διαφημίσουν την θέσπιση ειδικού τιμολογίου της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία, το οποίο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

    Πιο συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη γυναίκα ακούγεται να λέει «θέλουμε ησυχία και κάποιον να νοιάζεται», χωρίς, φυσικά, να γνωρίζουν όσοι βλέπουν το συγκεκριμένο spot πως πρόκειται για τη μητέρα του τέως συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και νυν υπαλλήλου του πρωθυπουργικού γραφείου, ο οποίος αμείβεται με το ποσό των 1.477 ευρώ από τη Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με πληροφορίες.

     

     

    Στο ίδιο spot πρωταγωνιστεί, όμως, και ο συντονιστής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος λέει «Με το παλιό ξεμπερδέψαμε…ανοίγουμε καινούριους λογαριασμούς, καθαρούς και δίκαιους». Χωρίς, φυσικά, να αναγράφεται κάπου η ιδιότητά του.

    Δείτε το σποτ:

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ