• Top Stories

    Διχασμένος ο Γ. Πατούλης: Το σκέφτεται και για την Περιφέρεια Αττικής

    • NewsRoom
    Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

    Γιώργος Πατούλης


    Για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, ένας είναι αυτός που μπορεί να αποφασίσει και να μιλήσει, ο πρόεδρος της ΝΔ, γιατί η μάχη είναι κατ’ εξοχήν πολιτική, δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, συμπληρώνοντας ότι ότι «στημένα ρεπορτάζ και διαρροές δείχνουν ανασφάλεια».

    «Γιατί βιάζονται; Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» είπε ακόμη ο κ. Πατούλης λέγοντας ακόμη ότι «όλα τα άλλα που προέρχονται από κέντρα και παράκεντρα δείχνουν την αγωνία όλων εκείνων που θέλουν να εξυπηρετήσουν κάποια συμφέροντα».

    Παράλληλα, ο κ. Πατούλης μίλησε στο ραδιόφωνο 24/7 και για το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Αθηναίων σημειώνοντας: «Γεννήθηκα στην Αθήνα και θέλω να την υπηρετήσω. Η ΝΔ δεν θα δώσει στηρίξεις και καλά θα πράξει γιατί όλα τα άνθη πρέπει να ανθίσουν και να συνεργαστούν στο πλαίσιο της απλής αναλογικής».

    Επιμένοντας στην υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων τόνισε: «Οι άξιοι πρέπει να διοικήσουν μέσα από την εμπειρία και τη γνώση τους. Η κακοποίηση της Αθήνας έχει ονοματεπώνυμα. Ο σημερινός δήμαρχος Αθηναίων δεν τα κατάφερε να πάει την πόλη μπροστά, δεν έχει αξιοποιήσει το παγκόσμιο brand name, που θα έπρεπε να είναι εθνική υπόθεση. Βέβαια, υπάρχει ιστορικότητα στην κακοποίηση. Ο δήμαρχος της Αθήνας θα πρέπει να είναι συνδικαλιστής δήμαρχος».



    ΣΧΟΛΙΑ