ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το νέο αναλογικό ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων δεν σχετίζεται με αλλαγή πινακίδων, ξεκαθάρισε ο Χρήστος Σπίρτζης. «Όχι βέβαια, ούτε σκέψη δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφορικά με το θέμα της αλλαγής πινακίδων στα ΙΧ αυτοκίνητα λόγω του νέου συστήματος ηλεκτρονικών διοδίων.
Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε πως στο μέλλον θα μπορούσε να εξεταστεί το ενδεχόμενο οι πινακίδες να συνδεθούν με τον εκάστοτε οδηγό, και όχι με το αυτοκίνητο- μοντέλο που ήδη εφαρμόζεται σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά δεν είναι προς το παρόν στα σχέδια του υπουργείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Αλαλούμ» με τις αλλαγές στις πινακίδες των ΙΧ – Τι λέει τώρα το υπ. Μεταφορών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Forbes: Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς για Αμερικανούς συνταξιούχους το 2026 – Οι 4 ελληνικές πόλεις
- Wall Street: Ήπια κέρδη στα futures μετά ιστορικά υψηλά της προηγούμενης εβδομάδας – Στο επίκεντρο πληθωρισμός και Ορμούζ
- Παπαθανάσης: 1,7 εκατ. ευρώ στους Δήμους Κοζάνης και Εορδαίας για μέτρα πυροπροστασίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και σχολικές μονάδες
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,1% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα τον μήνα Ιούνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.