ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ελληνικό «όχι» στον Τραμπ, ποιοι φοβούνται την Κάρυ που είναι… παλληκάρι, ένας Τούρκος στην Ακρόπολη, η τεντούρα του ΓΑΠ και τι συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ
Ήταν ένα debate σοβαρό, ενωτικό, με πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά, φυσικά, και με αιχμές» δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου για το χθεσινό debate ανάμεσα στους υποψηφίους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ.
«Εκτός από τα εσωτερικά ζητήματα, σημασία έχει να μιλήσουμε στους νέους ανθρώπους, σε αυτούς που φύγουν, σε αυτούς που κοιτάνε τώρα προς το ΠΑΣΟΚ. Το ντιμπέιτ ήταν μια καλή αρχή για να δει ο κόσμος ότι υπάρχει μέλλον και ενότητα στο κόμμα, δεν θα διαλυθεί το μαγαζί όπως διαλύεται το διπλανό» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Ο επόμενος αρχηγός πρέπει να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
«Το στοίχημα για τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα είναι να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το θέμα δεν είναι να βγάλουμε έναν πρόεδρο που θα δώσει ακόμα 2 μονάδες στο κόμμα, το θέμα είναι να υπάρξει πρόεδρος που θα κάνει το άλμα» είπε χαρακτηριστικά η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
«Αυτός που θα πάει απέναντι, θα πρέπει να δημιουργήσει ουσιαστικά τον άλλο πόλο στο σύστημα Μαξίμου. Ο αυριανός αντίπαλος του κυρίου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές δε θα είναι ένα πρόσωπο – πρέπει να έχει οργανώσει το κόμμα, τις κοινωνικές δυνάμεις υποστήριξης και να έχει τα χαρακτηριστικά της διεθνούς παρουσίας, δηλαδή διεθνή εμπειρία, κύρος, διασυνδέσεις και γνώσεις στα εθνικά θέματα» τόνισε.
«Είμαι από 18 ετών στο ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει “πασοκόμετρο”», τόνισε ακόμα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης:
Κάλεσμα Μητσοτάκη στους ομογενείς της Αστόρια: Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα
Έφοδος στα γραφεία των Nasdaq και Deutsche Boerse από την ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Joshua Volz: Στην Ελλάδα ο άνθρωπος της κυβέρνησης Τραμπ που καθοδηγεί τη προσπάθεια για τον Κάθετο Διάδρομο
- Motor Oil – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Όλα τα σενάρια για την ένταξη τον MSCI
- Οι SEXY μετοχές, τα μυστικά των ΓΕΚ και ΜΟΗ, ποια ειναι τα σημεία και τέρατα που ψάχνει η ΕΚ στην Metlen, τα Μάρμαρα Παυλίδη και η εξαπάτηση, γιατί πανηγυρίζουν στο ΜΜ, τι τρέχει με τον ανασχηματισμό, τα «μυστήρια» της υπουργού Όλγας, και η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου στο My Story
- Ερρίκος Αρώνες: Νέοι συνέταιροι η οικογένεια Βασιλόπουλου, στόχος τα ακίνητα 500 εκατ. και στο βάθος… ανάκτορα Τατοΐου