array(0) {
}
        
    
Menu
1.7%
Τζίρος: 187.13 εκατ.

ΑΑΔΕ: Ποια είναι τα 3 νέα ψηφιακά εργαλεία για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής

Comments

Άραγε, αν ο Τράμπ ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ προ 200 ετών, πως θα τον παρουσίαζαν τα σημερινά βιβλία Ιστορίας; Άραγε, αν ο Καποδίστριας ήταν Πρωθυπουργός σήμερα, πως θα τον παρουσίαζαν τα Μέσα; Πως θα τον αντιμετώπζε ο κόσμος; Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα θα εξαρτάτο φυσικά, από το ποιες και πόσες πηγές –λόγω και της χρονικής απόστασης- θα ήταν σε κυκλοφορία στις ημέρες μας. Το πιθανότερο είναι πως η διαθέσιμη γνώση θα ήταν περιορισμένη, μονόπλευρη, δύσκολα επιβεβαιώσιμη και θα αφορούσε αυστηρά, το έργο του εν λόγω Προέδρου. Για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, ακόμα και η φυσιογνωμία του εν λόγω πολιτικού, θα ήταν άγνωστη. Πόσω μάλλον τα σχόλιά του, η αλλαζονεία του, η απόλυτη απουσία κοινωνικής αγωγής, τα ξεσπάσματά του και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Όοσν αφορά το δεύτερο ερώτημα, φανταστείτε τις συνέπειες της προβολής στα Μέσα καθημερινών στιγμών, ατυχών σχολίων κλπ. Φανταστείτε πιθανή κατακραυγή μέσω των Social Media, διακωμώδιση μέσω εκπομπών και όλα όσα δύναται να καταστρέψουν τον οιονδήποτε άνθρωπο.

Η 24ωρη έκθεση μέσω των ΜΜΕ καθιστά πλέον αδύνατη τη δημιουργία ηρώων, προσωπικοτήτων, ινδαλμάτων. Όλοι οι υψηλά ιστάμενοι στους χώρους της Πολιτικής, του Επιχειρείν, της Επιστήμης, της Γνώσης είναι γυμνοί όσον αφορά την δημιουργία θετικών εντυπώσεων. Υπερτερούν δυστυχώς, τα ανούσια χαρακτηριστικά έναντι της ουσιαστικής συμβολής ενός προσώπου. Καταγράφονται τα ασήμαντα και αγνοούνται τα σημαντικά.

Καταλήγει η Ανθρωπότητα, να απομυθοποιεί τους ηγέτες, τους επαίοντες, τους πρωτοπόρους σε κάθε χώρο, καθότι αποσπάται πλέον από την καταστροφική κάλυψη της πλειοψηφίας των ΜΜΕ και των opinion leaders των Social Media.

Η απομυθοποίηση καταργεί τον όποιον σεβασμό σε θεσμούς ζωτικής σημασίας για την εξέλιξή μας. Και οδηγεί σε ισοπέδωση της αυτοεκτίμησης.

Φανταστείτε τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, να κρίνει τον Καποδίστρια βάσει παρουσιαστικού, ομιλίας, ατυχών δηλώσεων, ψευδών ειδήσεων, τρολλαρισμάτων και ούτε καθ’εξής. Αγνοώντας τη συμβολή του στην ανέγερση της χώρας.

Πιθανότατα η χώρα θα είχε καταρρεύσει εν τη γεννέσει…

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάρι Σάμερς για δασμούς Τραμπ: «O πιο ακριβός και μαζοχιστικός εμπορικός πόλεμος» – Τι λένε Ρουμπινί, Κρούγκμαν, Ελ-Εριάν και άλλοι
«Πολεμικά ομόλογα» και ενοποίηση αποταμιεύσεων κ επενδύσεων ως κερκόπορτα οριστικού εκτροχιασμού της Ευρωπαϊκής ενοποίησης
Υπαρξιακή αναγκαιότητα επιβίωσης της οικονομίας, η συνολική επαναδιαπραγμάτευση με την Ε.Ε..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ: Ποια είναι τα 3 νέα ψηφιακά εργαλεία για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής
Παπαστεργίου για Youth Pass: Δράση με κοινωνικό πρόσημο, μέσω μιας απλής και εύκολης διαδικασίας
Ινδία-Πακιστάν: Μπαράζ αεροπορικών επιδρομών εναντίον στρατιωτικών βάσεων
Η σούρα του Σαββατόβραδου, τα μαύρα σκότη του Στέφανος και τα ξόρκια της Ζωής
Καιρός: Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες
Ά. Γεωργιάδης: Τι έρχεται για φάρμακα υψηλού κόστους και δωρεάν απογευματινά χειρουργεία
Το αδιέξοδο που έρχεται στην παγκόσμια οικονομία
Πώς ο Σάμι Φάις «ανέστησε» την Καλογήρου
Alpha Bank: Ιστορικό ρεκόρ κερδών και αναβαθμίσεις ενόψει από τους διεθνείς οίκους
ΒΟΑΚ: Πώς θα υλοποιηθεί το εμβληματικό έργο που θα συνδέσει όλη την Κρήτη – Το χρονοδιάγραμμα