ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η καταδίκη του κ. Καμμένου για τη συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου και την υπόθεση των CDS επιβεβαιώνει αυτό που όλοι ξέραμε. Ότι κάποιοι έκαναν καριέρες στη χυδαιότητα και τη συκοφαντία», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.
Ο κ. Χρηστίδης πρόσθεσε: «Πρώτος- πρώτος ο κ. Καμμένος, που ως βουλευτής της ΝΔ το 2011 επένδυσε σε ανυπόστατα ψεύδη.
Μαζί με εκείνον όμως, οφείλει μια συγγνώμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι τόσα χρόνια σιωπούσε, όταν ο συγκυβερνήτης του συκοφαντούσε χυδαία το ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.