ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε ανοιχτά ότι υπάρχει ορατός κίνδυνος να «κλείσει» η Ίος.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ερωτώμενος για την Ίο, είπε ότι μετέβη στο νησί χθες γιατί, όπως είπε, «είναι ένα μικρό νησί, δυο δρόμοι, ενάμιση δρόμος ουσιαστικά, όπου υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στον ενάμιση δρόμο αυτό και σε κάθε δύο μέτρα ένα μαγαζί και υπάρχει ορατός κίνδυνος το νησί να κλείσει».
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε ακόμη ότι έχουν ληφθεί κάποια μέτρα με σκοπό να αποφευχθεί κλείσιμο του νησιού.
«Έχουν επιβληθεί ποινές σε επιχειρηματίες που δεν τηρούν τους νόμους, αύριο θα είναι εκεί 30 αστυνομικοί, άνδρες της ασφάλειας και μυστικοί αστυνομικοί για να βοηθήσουν στην εφαρμογή των μέτρων και να μην υπάρχει πρόβλημα σε λίγες ημέρες. Είναι κρίμα να καταστραφεί η σεζόν φέτος για την Ίο, λόγω λίγων ελάχιστων επιχειρηματιών», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης για τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας: Δέσμευσή μας η προώθηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ευημερίας
Πέτσας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα κατάρτισης με επίδομα 1.475 ευρώ – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
- ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων
- Αγαπηδάκη κατά Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: Εσείς επιλέξατε τον Χουρδάκη, πάει πολύ να κάνετε τη μαχήτρια των γυναικών
- ΕΕ: Η Meta οφείλει «να προστατεύσει και τα δικά μας παιδιά» όχι μόνο των ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.