Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης: Add mononews.gr on Google

Στο 30,4% κατέγραψε η δημοσκόπηση της Marc την εκτίμηση ψήφου για τη ΝΔ, στη μέτρηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. Η ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα «φρενάρει» και σε αυτή τη δημοσκόπηση, χάνοντας 0,2 της μονάδας και πέφτει στο 15,8% και το ΠΑΣΟΚ μειώνει την διαφορά κατά 1,1 μονάδα, στις 3,4 μονάδες.

Στην καταλληλόλητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 30,6% με απώλεια 0,4 της μονάδες, έναντι 14,2% του Αλέξη Τσίπρα που χάνει 0,7 της μονάδας. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει και πάλι μονοψήφιο ποσοστό και πέφτει από το 8% στο 7,4%.

1

Στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν με 7% στην εκτίμηση ψήφου η Ελληνική Λύση και το ΚΚΕ, η Πλεύση σταθερή στο 5,5% ενώ η Μαρία Καρυστιανού χάνει άλλη μία μονάδα και πέφτει στο 4,5%. Στην 7η θέση καταγράφει η έρευνα της Marc την Συμμαχία Ελλήνων, το κόμμα που έχει δηλώσει ότι στηρίζει ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Δείτε την έρευνα της Marc: