• Πολιτική

    Χωρίς φρένα ο Μπαχτσελί: «Μικροσκοπική χώρα» η Ελλάδα, «θρασύς» ο Δένδιας, «αναρμόδιος» ο Μητσοτάκης

    • NewsRoom
    Ντεβλέτ Μπαχτσελί μπροστά από σημαία της Τουρκίας

    Ντεβλέτ Μπαχτσελί


    Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών «έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του» ανέφερε ο ακροδεξιός ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί υποστηρίζοντας ότι ο Νίκος Δένδιας στάλθηκε στην Τουρκία ειδικά για να προκαλέσει κρίση.

    Αποκάλεσε «θρασύ» τον Έλληνα ΥΠΕΞ και «αναρμόδιο» τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με το philenews.com.

    Σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι «οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών αποκάλυψαν ότι στάλθηκε στην Τουρκία ειδικά για να προκαλέσει κρίση».

    «Συγχαίρω ολόψυχα τον κ. Τσαβούσογλου. Εκφράζω το σεβασμό μου και στον πρόεδρό μας που έδωσε τις οδηγίες. Ο Έλληνας υπουργός έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του» είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

    Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος υποστήριξε ότι «η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου», ενώ ισχυρίστηκε ότι «παραβιάζεται η συνθήκη της Λωζάνης».

    «Οι ομογενείς μας δεν είναι ποτέ μόνοι, απελπισμένοι, χωρίς στήριξη. Φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από την ιστορία. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η μικροσκοπική χώρα τα έχει αφαιρέσει από τη μνήμη της. Θα ήταν καλό κάποιος να τα εξηγήσει ένα προς ένα στον θρασύ Δένδια και στον αναρμόδιο Μητσοτάκη» είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

    Διαβάστε ακόμη:

    Μπακογιάννη: Λαμπρά έπραξε ο Δένδιας – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ταύτισε τα ελληνοτουρκικά με τα ευρωτουρκικά

    Εκνευρισμός στην Άγκυρα: Για ελληνική ασέβεια και μισαλλοδοξία κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν



    ΣΧΟΛΙΑ