• Πολιτική

    Χαρίτσης: Πράξη ευθύνης και ελπίδας η αποχώρησή μας από τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Αλέξης Χαρίτσης

    Αλέξης Χαρίτσης


    Πρώτος στόχος μας είναι να συγκροτήσουμε ΚΟ και μετά θα γίνουν τα απαραίτητα βήματα για τη συγκρότηση πολιτικού φορέα ανέφερε απόψε ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

    «Θα το δούμε, θα το συζητήσουμε, δεν προέχει η διανομή των ρόλων» απάντησε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

    Χαρίτσης: Αποχωρήσαμε από ένα κόμμα που δεν είμαστε περαστικοί, ούτε χθεσινοί

    Ο βουλευτής που μαζί με τον Νάσο Ηλιόπουλο επισκέφθηκαν το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα για να ανακοινώσουν την ανεξαρτητοποίηση της λεγόμενης «ομάδας Αχτσιόγλου» από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε επίσης λόγο για μία ιδιαίτερη και δύσκολη ημέρα.

    «Εμείς αποχωρήσαμε από ένα κόμμα στο οποίο δεν είμαστε περαστικοί, ούτε χθεσινοί. Το χτίσαμε με πολύ μεγάλο κόπο εδώ και πολλά χρόνια» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως πρόκειται για μία «πολύ δύσκολη στιγμή».

    Ωστόσο, τόνισε πως είναι μία πράξη ευθύνης και ελπίδας. «Καλό θα ήταν να δούμε την μεγάλη εικόνα. Έχουμε μία κυβέρνηση της δεξιάς της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι παντοδύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει συνεχώς στην απαξίωση».

    Παράλληλα, ο κ. Χαρίτσης, επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη βρίσκεται σε φάση διαρκούς μετάλλαξης.

    «Το τιμόνι στρίβει όχι μόνο προς τα δεξιά αλλά και προς την ανυποληψία» ανέφερε και απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι η ομάδα των «6+6» που αποχώρησε σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν προβληματίζεται από το γεγονός ότι στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας.

    Διαβάστε επίσης:

    Αυγέρη: Να παραδώσουν τις έδρες οι αποχωρήσαντες βουλευτές

    Τεμπονέρας σε Κασσελάκη: Δεν προτίθεμαι να συμμετέχω σε μη θεσμοθετημένα καταστατικά όργανα

    Κασσελάκης: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση και την αποχώρηση των 9 της ομάδας Αχτσιόγλου



    ΣΧΟΛΙΑ