• Πολιτική

    Χαρδαλιάς: Το 2024 ξεκινάμε την πορεία προς τα μπροστά

    • NewsRoom
    Ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς

    Ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς


    Στην καθιερωμένη πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών παρέστη ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

    Ο κ. Χαρδαλιάς υποδέχθηκε στην είσοδο της Μητρόπολης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, μαζί με τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βαρνάβα Θεοχάρη, τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

    Αμέσως μετά το πέρας της Δοξολογίας, ο Περιφερειάρχης μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για τη διατύπωση των καθιερωμένων πρωτοχρονιάτικων ευχών στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

    Σε δηλώσεις του, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς επισήμανε τα εξής: «Η αυγή του 2024 είναι ο πρόλογος μιας νέας σελίδας για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Μαζί με τους πολίτες, με τη δύναμη που μας δίνει η ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή της κοινωνίας, χαράζουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια τον μόνο δρόμο που αξίζει στην Αττική: Μπροστά. Με σχέδιο, σεμνότητα και χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε λεπτό από τους στόχους μας. Καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη, ευημερία, αγάπη και αφθονία σε όλες και σε όλους».

    Στη Δοξολογία παραβρέθηκαν, κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα ως εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» Βασίλης Στίγκας, ο βουλευτής της «Νίκης» Νικόλαος Βρεττός ως εκπρόσωπος του κόμματος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Τραγάκης, Γιώργος Σταμάτης και Ιωάννα Λυτρίβη, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Αθανάσιος Χαλκιάς, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάππα-Χριστοδουλέα, η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Σωτηρία Ντούνη, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Μαρία Γκανέ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, οι Αρχηγοί των γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποί τους, ανώτατοι αξιωματικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και ξένων δογμάτων κ.α.

    Διαβάστε επίσης

    Το Ιράν έστειλε πολεμικό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα

    Εδραιώνει την παγκόσμια πρωτιά η MSC στις μεταφορές κοντέινερ

    Ολλανδία: Επεισόδια σε όλη τη χώρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς – Ένας νεκρός, δεκάδες αστυνομικοί τραυματίες



    ΣΧΟΛΙΑ