ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό για να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα και προγράμματα που ετοιμάζει η Περιφέρεια Αττικής υπό τη νέα διοίκηση και πιο συγκεκριμένα για έργα πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης, εξοικονόμησης ενέργειας, βιώσιμης κινητικότητας, δράσεις κυκλικής οικονομίας κλπ.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, τόνισε ότι το ΤΕΕ ως τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας Αττικής για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την αειφόρο ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Πρωτεύουσας.
Ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι προσβλέπει στη συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, των μηχανικών και του τεχνικού κόσμου για να πάει γρήγορα η πρωτεύουσα μπροστά.
Διαβάστε επίσης:
Παπαστεργίου: Αρχές του 2024 βγαίνει ο Προσωπικός Αριθμός
Αθανάσιος Κεφάλας: Τι αλλάζει η κλιματική αλλαγή στην εξορυκτική βιομηχανία
Στυλιανίδης: Τι υποστηρίζει για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στα Δωδεκάνησα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απειλές Τραμπ στους Ιρανούς διαμεσολαβητές: Κλείστε τα Στενά και δεν θα επιστρέψετε καν στη γαμ…νη σας χώρα
- Ισραήλ: Απαγόρευσε την είσοδο και απέλασε 6 Έλληνες συνδικαλιστές που προσπάθησαν να ταξιδέψουν στη Δυτική Όχθη
- Πυροσβεστική: 83 πυρκαγιές τις τελευταίες 48 ώρες – Τα πιο δύσκολα μέτωπα – Επτά συλλήψεις
- Γεωργιάδης κατά Καρχιμάκη: Δεν έχει αναφερθεί καμία έλλειψη σε σεντόνια στο Αττικόν, γράψατε ψέματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.