ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού ο οποίος το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και διαμέλισε το σώμα ενός 66χρονου λαχειοπώλη βρίσκεται η Τροχαία Χανίων.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Παρηγοριάς, στον Κλαδισό. Ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν στο δρόμο έχοντας μόλις βγει από ένα μίνι μάρκετ όπου είχε πάει να ψωνίσει, όταν ο οδηγός από ένα ασημί φορτηγάκι, τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο έδαφος. Μάλιστα η κατάσταση του σώματος ήταν τέτοια που οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν μπορούσαν αρχικά να αναγνωρίσουν αν επρόκειτο για άνδρας ή γυναίκα.
Το όχημα καταγράφηκε τόσο από την κάμερα ασφαλείας του συγκεκριμένου καταστήματος, όσο και από αυτές άλλων μαγαζιών της περιοχής. Η έρευνα στα αρχεία με τους κατόχους παρόμοιων αγροτικών στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να οδηγήσει άμεσα στα ίχνη του δράστη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχαράκη στην Κύπρο: «Η Ελλάδα επενδύει ήδη συστηματικά στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών»
- Τούρκοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να ψωνίσουν από τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ
- Μητσοτάκης για Κάθετο Διάδρομο: «Η στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ ήδη προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα»
- Μαρινάκης για «Βιολάντα»: Θέμα με τον Παπαστεργίου δεν υπάρχει – Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να συνδέσει το όνομά του με τη τραγωδία (Βίντεο)

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.