• Πολιτική

    Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Και νέα κόντρα Κασιμάτη κατά Καραγιαννίδη με «πυροσβέστη» τον Βούτση

    • NewsRoom


    Η επεισοδιακή συνεδρίαση της Kοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να παράγει ακόμα ειδήσεις, καθώς οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος φέρεται πως βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν στη φόρα τις κόντρες που κρύβονταν τόσο καιρό κάτω από το τραπέζι.

    Πέρα από την άγρια διαμάχη μεταξύ της Αν. Καββαδίας και της Θ. Μεγαλοικονόμου, τα πυρά του Παύλου Πολάκη στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την «μπιχτή» του Νίκου Φίλη στον Γιώργο Κυρίτση, μια ακόμα κόντρα με πρωταγωνιστές την Νίνα Κασιμάτη και τον Χρήστο Καραγιαννίδη έκλεψε την παράσταση.

    Η κα Κασιμάτη κατηγόρησε τον «σύντροφο» Καραγιαννίδη για αντισυναδελφική συμπεριφορά και προβοκατόρικη πρακτική, με αφορμή την  δημοσιοποίησή της φωτογραφίας του ψηφοδελτίου της, κατά την πρώτη ψηφοφορία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση πριν από έναν μήνα. Όπως υποστήριξε, ο κ. Καραγιαννίδης σε πλήρη συνεργασία με τον βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα, ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής, φωτογράφισαν το ψηφοδέλτιο της και το διέρρευσαν σε φιλικά ΜΜΕ προκειμένου να την εκθέσουν.

    Οι καταγγελίες της κυρίας Κασιμάτη προκάλεσαν την αντίδραση του κ Νίκου Βούτση που αρχικά υποστήριξε ότι η διαρροή έγινε από την αντιπολίτευση και στην συνέχεια την επέκρινε για την απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο για την θρησκευτική ουδετερότητα.

    Ωστόσο, τα όσα δήλωσε ο κ. Βούτσης διαψεύδονται από το  βίντεο της ψηφοφορίας που βρίσκεται στον ιστότοπο της Βουλης, ο κ Φωτηλας εμφανίζεται να δίνει το επίμαχο ψηφοδέλτιο στον κ. Καραγιαννίδη και αυτός με την σειρά του να το φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γυναικείος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: Έξαλλη η Μεγαλοοικονόμου με την παρατήρηση της Καββαδία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ Πολάκη-Παπαγγελόπουλου
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απάντηση Φίλη σε Κυρίτση: Θυμάμαι νεκρούς από μολότοφ στη Marfin



    ΣΧΟΛΙΑ