• Πολιτική

    Χαμός με βίντεο του Ηλιόπουλου για τον Χρυσοχοΐδη – Τι απαντά ο υπουργός Υγείας

    • NewsRoom
    Νάσος Ηλιόπουλος - Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

    Νάσος Ηλιόπουλος – Μιχάλης Χρυσοχοΐδης


    Σφοδρή είναι η σύγκρουση μεταξύ του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο, για ένα βίντεο που ανέβασε ο δεύτερος.

    Οι δύο πολιτικοί ήταν καλεσμένοι σε τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΪ και ο κ. Ηλιόπουλος έκανε ανάρτηση μερικά δευτερόλεπτα του βίντεο όπου μιλούν για τον Αχιλλέα Μπέο, τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του.

    Στο βίντεο δευτερολέπτων, ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν απαντά στα συνεχή ερωτήματα του κ. Ηλιόπουλου για τον Αχ. Μπέο, όμως αυτά δεν αφορούσαν τις απαράδεκτες σεξιστικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, το βράδυ της Κυριακής.

    Μάλιστα, και η «Αυγή» έχει άρθρο με τίτλο: «O Χρυσοχοΐδης κατάπιε τη γλώσσα του για τη χυδαία επίθεση Μπέου σε Κασσελάκη».

    Ο Μ. Χρυσοχοϊδης απαντά σε υψηλούς τόνους τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι έτσι αναρτημένο ώστε να φαίνεται ότι δεν απαντά στις χθεσινές δηλώσεις του κ. Μπέου.

    Όμως, όπως διευκρινίζει ο υπουργός, οι δηλώσεις αυτές έγιναν ώρες μετά τη συζήτηση στον ΣΚΑΪ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παράγει τοξικότητα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και κατασκευάζοντας “ειδήσεις” εκεί που δεν υπάρχουν για να συκοφαντήσει τους αντιπάλους του. Χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ρωτήθηκα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο για προγενέστερες συμπεριφορές του δημάρχου Βόλου και είπα ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ και ότι θα τον κρίνει ο λαός. Πρόσθεσα επίσης ότι υπάρχουν αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, πειθαρχικός έλεγχος και δικαιοσύνη να ασχοληθούν  μαζί του. Παρά την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανερχόταν με προσβλητικό τρόπο και έκρινα ότι πρέπει να σιωπήσω, αφήνοντας τον μόνο στο παραλήρημά του. Αυτήν ακριβώς τη “σιωπή” μου επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει, εμφανίζοντας με δήθεν να σιωπώ στις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, τις οποίες προφανώς καταδικάζω. Όμως: οι δηλώσεις αυτές έγιναν ώρες αργότερα!!!
    Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει το γκεμπελικής έμπνευσης βίντεο και να αποδοκιμάσει τους εμπνευστές του».

    Δείτε την ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου:

    Διαβάστε επίσης:

    Αχιλλέας Μπέος: Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις κατά Κασσελάκη

    Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ανατροπές σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και τα άλλα κοσμοπολίτικα νησιά

    Δήμος Αθηναίων: Ντιμπέιτ ζήτησε ο Μπακογιάννης, αποδέχθηκε ο Δούκας



    ΣΧΟΛΙΑ