• Πολιτική

    Χ. Ζώης: Συκοφαντίες τα περί προσχώρησής μου στον ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Χρήστος Ζώης


    «Πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι σε πρωινή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Καρατζαφέρης επικαλέσθηκε το όνομά μου και αναφέρθηκε σε “προσχώρησή μου στον ΣΥΡΙΖΑ”!!!!!! Ειλικρινά αγνοώ τί ανάγκη οδήγησε αυτόν τον κύριο να επιδίδεται σε τέτοια ψεύδη και πώς διανοήθηκε να ασχοληθεί μαζί μου», δήλωσε ο Χρήστος Ζώης.

    Ο πρώην υπουργός της ΝΔ πρόσθεσε: «Η γελοιότητα, το ψεύδος και η γραφικότητα όταν συναντώνται παράγουν ίσως τέτοιας έκτασης αποτελέσματα. Με τον κ. Καρατζαφέρη δε θα ασχοληθώ ξανά εκτός και αν με ψεύδη και συκοφαντίες τολμήσει να επανέλθει. Όμως πριν από λίγες μέρες αναγκάστηκα να διαψεύσω άλλες πληροφορίες ανυπόστατες για συμμετοχή μου σε σενάρια τα οποία χαρακτήρισα ακραία και πολύ μακριά από τις πολιτικές μου θέσεις και απόψεις. Αυτό μπορεί σήμερα να πληρώνω με την εκ νέου στοχοποίησή μου και υπονόμευση της προσωπικότητάς μου. Λυπάμαι ειλικρινώς για την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει όσοι αναζητούν έναν οποιοδήποτε ρόλο στη δημόσια σφαίρα. Είναι απλά κωμικοτραγικοί».

    Και καταλήγοντας ο κ. Ζώης συμπλήρωσε: «Το τί είμαι και το τί πιστεύω το έχω υπερασπιστεί δημόσια. Όταν χρειάστηκε δε δίστασα να αγνοήσω καρέκλες και αξιώματα και να πληρώσω κόστος για τις ιδέες μου. Κανείς συκοφάντης, ψεύτης και καρεκλοκένταυρος δεν μπορεί να με σπιλώσει».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκος Δένδιας: Δεν έχουμε καμία κόντρα με τον Αδ. Γεωργιάδη, έχουμε διαφορετικές γνώμες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνολάκης: Αισθάνομαι αηδία με τις συνομιλίες των υπαλλήλων της γραμμής 199 για το Μάτι



    ΣΧΟΛΙΑ