ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Φωκίδας, Ιωάννη Μπούγα, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Μπαγινέτα, τον Βουλευτή Γρεβενών, Θανάση Σταυρόπουλο και τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Γρεβενών ΝΔ, Λεωνίδα Τεντόγλου επισκέφτηκε χθες τα Γρεβενά, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.
Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκαν την Περιφέρεια και το Δήμο Γρεβενών, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στο Δικαστικό Μέγαρο και στον Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών, όπου ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Μπούγας συνομίλησε με Δικαστές, Δικαστικούς υπαλλήλους και Δικηγόρους για θέματα σχετικά με την απονομή της Δικαιοσύνης.
Ο κ. Μπούγας, στις συζητήσεις με τους πολίτες, καθώς και στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα, ανέδειξε τη σπουδαιότητα των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου για τα επόμενα 5 έτη αλλά και τη θέση της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να διαμορφώσει και να ασκήσει από κοινού την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, την Κοινή Αμυντική Πολιτική αλλά και να συνεχίσει την εξασφάλιση πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Ο κ. Μπούγας, χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «με την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, η Κυβέρνηση θα συνεχίσει απρόσκοπτα για τα επόμενα 3 έτη το έργο της υλοποιώντας όλες τις προγραμματικές δεσμεύσεις της που είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό».
Στη συνέχεια, μετέβησαν στη Δεσκάτη, όπου επισκέφθηκαν τη Δημοτική Αρχή, το Κέντρο Υγείας ενώ πραγματοποίησαν βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησαν με πολίτες.
Διαβάστε επίσης:
Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης στα λαμπερά εγκαίνια του Πύργου Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για Γλυπτά του Παρθενώνα: Τα μνημεία δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου
- Μαζωνάκης: Δεν του πήρε ιατρικό ιστορικό, αλλά δεν του έκανε πλασμαφαίρεση – «Έκανα τα πάντα για να τον σώσω», όλα όσα υποστήριξε η Γάκα στην 8ωρη απολογία της
- Λιθουανία: Έκλεισε το αεροδρόμιο του Βίλνιους μετά από αναφορά για ύποπτο drone – Στον αέρα μαχητικά του ΝΑΤΟ
- Scope: «Καμπανάκι» για το χρέος των ΗΠΑ – Στο 160% του ΑΕΠ σε μία δεκαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.