• Πολιτική

    Μπακογιάννης: Αιχμηρή απάντηση σε Δούκα για την «Ανάπλαση Α.Ε.»

    • NewsRoom

    Κώστας Μπακογιάννης


    Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Χάρης Δούκας για την τροπολογία που κατατέθηκε γύρω από την «Ανάπλαση Αθήνα Α.Ε.», προχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

    Ο δήμαρχος Αθηναίων σε αιχμηρό τόνο, κάνει λόγο για «άθλια και χυδαία υπονοούμενα», τονίζει πως θεωρεί ευπρόσδεκτο κάθε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο και πως παραδίδει τον Δήμο πιο εύρωστο και τακτοποιημένο από ποτέ.

    Συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:

    «Επειδή ορισμένοι αφήνουν κάποια άθλια και χυδαία υπονοούμενα. Ο κ. Δούκας, μετά από τόσες ενημερώσεις που του έχουμε κάνει, θα όφειλε πλέον να γνωρίζει πως η “Ανάπλαση Α.Ε.” δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου.

    Για λόγους αρχής, καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Είναι ευπρόσδεκτος. Όπου θέλει, όπως τον θέλει, όποτε τον θέλει. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, ο κ. Δούκας θα παραλάβει έναν δήμο πιο εύρωστο και πιο τακτοποιημένο από ποτέ».

    Και στο τέλος προσέθεσε:

    «Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα περιμένω μια συγγνώμη κι ας αργήσει».

    Διαβάστε επίσης:

    Φάμελλος για «Ανάπλαση ΑΕ» και Σαμαρά: Πού θα φτάσετε σε αυτόν τον αντιδημοκρατικό κατήφορο;

    Κασσελάκης για «Ανάπλαση ΑΕ»: Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας

    Ρέντη: Έβγαλαν από την καταστολή τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα



    ΣΧΟΛΙΑ