ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Χάρης Δούκας για την τροπολογία που κατατέθηκε γύρω από την «Ανάπλαση Αθήνα Α.Ε.», προχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης.
Ο δήμαρχος Αθηναίων σε αιχμηρό τόνο, κάνει λόγο για «άθλια και χυδαία υπονοούμενα», τονίζει πως θεωρεί ευπρόσδεκτο κάθε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο και πως παραδίδει τον Δήμο πιο εύρωστο και τακτοποιημένο από ποτέ.
Συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:
«Επειδή ορισμένοι αφήνουν κάποια άθλια και χυδαία υπονοούμενα. Ο κ. Δούκας, μετά από τόσες ενημερώσεις που του έχουμε κάνει, θα όφειλε πλέον να γνωρίζει πως η “Ανάπλαση Α.Ε.” δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου.
Για λόγους αρχής, καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Είναι ευπρόσδεκτος. Όπου θέλει, όπως τον θέλει, όποτε τον θέλει. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, ο κ. Δούκας θα παραλάβει έναν δήμο πιο εύρωστο και πιο τακτοποιημένο από ποτέ».
Και στο τέλος προσέθεσε:
«Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα περιμένω μια συγγνώμη κι ας αργήσει».
Διαβάστε επίσης:
Φάμελλος για «Ανάπλαση ΑΕ» και Σαμαρά: Πού θα φτάσετε σε αυτόν τον αντιδημοκρατικό κατήφορο;
Κασσελάκης για «Ανάπλαση ΑΕ»: Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας
Ρέντη: Έβγαλαν από την καταστολή τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεταφέρονται σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Σύσκεψη Ά. Γεωργιάδη με ΣΦΕΕ, PIF και ΠΕΦ για τα φάρμακα: Το κλίμα, οι αποφάσεις και οι αντιρρήσεις
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.