Πολιτική

Αυγενάκης: Πανικόβλητη η κυβέρνηση από τα συλλαλητήρια

  • NewsRoom
Αυγενάκης

Λευτέρης Αυγενάκης,


«Το 2018 θα είναι χρονιά μεγάλης πολιτικής μάχης. Είμαστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Σας καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε, ώστε να ισχυροποιήσουμε το μέτωπο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και να κερδίσουμε μία μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία αλλαγής». Αυτό δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Πάρου και Αντιπάρου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις Κυκλάδες.

Στην ετήσια κεντρική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Πάρου-Αντιπάρου παραβρέθηκαν, επίσης, ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, Κώστας Γαβγιώτης, ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Φίλλιπος Φόρτωμας, ο δήμαρχος Νάξου, Μανώλης Μαργαρίτης, η αντιδήμαρχος Πάρου, Δώρα Σαρή, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κώστας Πιζάς και ο δήμαρχος Αντιπάρου, Τάσος Φαρούπος.

Ο γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση μοιάζει πανικόβλητη από τα συλλαλητήρια και δεν αντιλαμβάνεται καν ότι μόνη της προκάλεσε την εύλογη αντίδραση των πολιτών με τον τρόπο που χειρίστηκε και εξακολουθεί να χειρίζεται το εθνικό θέμα των Σκοπίων». «Αντί να συνειδητοποιήσει ότι με τη στάση της υποδαυλίζει τις αντιδράσεις, συνεχίζει να διχάζει τους πολίτες, χαρακτηρίζοντας αυτούς που θα συμμετέχουν στα συλλαλητήρια ακραίους και ακροδεξιούς. Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο -με πρόσχημα μεμονωμένα περιστατικά που άλλωστε και η ΝΔ καταδίκασε- να «χαρίζει» στην ακροδεξιά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να εκφράζουν την ευαισθησία τους για αυτό το κρίσιμο εθνικό ζήτημα» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Κασιμάτης: «Υπάρχει πολιτική απόφαση να δώσουν την ταυτότητά μας σε ξένο λαό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πάνω από 1,5 εκατ. διαδηλωτές κάνουν λόγο οι διοργανωτές, για 140.000 λέει η Αστυνομία


ΣΧΟΛΙΑ