• Top Stories

    Βολεύτηκε στο δημόσιο και η ξαδέλφη του fan της Μενεγάκη, Καρανίκα

    Καρανίκας


    Σίριαλ δίχως τέλος φαίνεται να είναι η υπόθεση του αδιόριστου εκπαιδευτικό, fun της Ελένης Μενεγάκη και νυν ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, καθώς στο δημόσιο φαίνεται ότι βολεύτηκε και η εξαδέλφη του!

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία η Ξανθίππη Καρανίκα, η οποία είχε εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία στις εκλογές του Μαΐου του 2012 έχει προσληφθεί από τον περασμένο Μάιο στη θέση του γραμματέως του προέδρου της ΟΛΘ Α.Ε.

    Σύμφωνα με εν λόγω δημοσίευμα την κυρία Καρανίκα επέλεξε ο πρώην πρόεδρος του ΟΛΘ και σημερινός Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής όταν εκείνος αναζητούσε γραμματέα για τις νέες του αρμοδιότητες.

    Όπως αναφέρεται στο κείμενο «η κυρία Καρανίκα προσλήφθηκε μέσω εργολαβίας, αφού προσλήψεις στον ΟΛΘ δεν γίνονται, στο πλαίσιο των λεγόμενων “εργολαβικών προσλήψεων βοηθητικών ενεργειών”».

    Ο μεικτός μισθός της είναι 586 ευρώ και οι «καθαρές» απολαβές της φτάνουν τα 540 ευρώ.

    Η κυρία Καρανίκα, η οποία το 2015 δεν ήταν υποψήφια βουλευτής το 2015, εδώ και χρόνια εργαζόταν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε διάφορες εργολαβίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

     



    ΣΧΟΛΙΑ