• Top Stories

    Nέα στοιχεία (αλλά μόνο για τον Ψυχάρη) κατά της διαπλοκής θα παρουσιάσει η κυβέρνηση


    Σημαντικές αποκαλύψεις για μη δηλωμένες off shore εταιρείες, λογαριασμούς και  ακίνητα που βρίσκονται στο εξωτερικό, καθώς ακόμα και περισσότερα στοιχεία  σχετικά με  τις λίστες Lagarde  και  UBS θα παρουσιάσει σήμερα το βράδυ στην Βουλή ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της  συζήτησης για την δικαιοσύνη.

    Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα πει  συγκεκριμένα ονόματα, εκτός μόνο από του γνωστού εκδότη Σταύρου Ψυχάρη,  με τον οποίο το τελευταίο διάστημα το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε ανοικτή αντιπαράθεση.

    Χθες  το βράδυ μάλιστα σε σύσκεψη  που είχε  ο πρωθυπουργός με τους στενούς του συνεργάτες αποφασίστηκε ο τρόπος με τον  οποίο θα παρουσιαστούν τα νέα στοιχεία τα οποία έχει στα χέρια της η κυβέρνηση καθώς ο Αλέξης Τσίπρας  δεν  θέλει να  χάσει  την ευκαιρία   να δώσει  ένα καθοριστικό χτύπημα στην αξιωματική αντιπολίτευση και σε όσους εκφράζουν το  παλαιό ΠΑΣΟΚ.

    Το Μέγαρο Μαξίμου επενδύει άλλωστε πολλά σε αυτή την συζήτηση, καθώς  πιστεύει ότι τα θέματα δικαιοσύνης αποτελούν προνομιακό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης για την κυβέρνηση η οποία  από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με κάθε κόστος με όποιον εμπλέκεται σε θέματα διαπλοκής. Οι συνεργάτες του  πρωθυπουργού ισχυρίζονται μάλιστα ότι οι  διαπλεκόμενοι και άμεσα ενδιαφερόμενοι έχουν πανικοβληθεί και γι αυτό τα τελευταία εικοσιτετράωρα  ενεργούν σπασμωδικά εξαπολύοντας απειλές .

    Στην  συζήτηση ο  Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί  ακόμα  και στα  τραπεζικά δάνεια τα οποία δόθηκαν χωρίς εγγυήσεις  άλλα και στα οικονομικά εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου  τα οποία «ενδεχομένως μπορούν να αγγίξουν ακόμη και το παλιό πολιτικό σύστημα της χώρας».

    Πέρα από τον πρωθυπουργό  σε αυτή  την σημαντική μάχη αναμένεται να πρωτοστατήσουν  ο Πάνος Καμμένος, ο Νίκος Παρασκευόπουλος και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

    Μάλιστα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος- ο οποίος επέστρεψε από την Αμερική προκειμένου να πάρει μέρος σε αυτή την συζήτηση- αναφερόμενος πριν λίγες μέρες σε αυτή την κοινοβουλευτική διαδικασία τόνισε ότι «Ήρθε η ώρα να ακουστούν αλήθειες για τα θέματα της διαπλοκής στη Δικαιοσύνη, όπως επίσης να μάθει ο ελληνικός λαός την ώρα που οδηγούνταν σε εξαθλίωση ποιοι διαπλεκόμενοι διακινούσαν εκατοντάδες εκατομμύρια σε κρυφούς λογαριασμούς, ποιοι εκδότες δανείζονταν τα χρήματα του ελληνικού λαού από τις τράπεζες και από τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και την ίδια στιγμή τα έβγαζαν στο εξωτερικό χρεώνοντας τα κανάλια τους και πώς αυτή η κυβέρνηση θα τελειώσει με τη διαπλοκή και τη διαφθορά».



    ΣΧΟΛΙΑ