• Διεθνής πολιτική

    Γδύνονται για μία ψήφο… του Trump (Photos)


    Στην Αμερική πριν τις εκλογές, δεν είναι λίγοι αυτοί, που τάσσονται υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου για το αμερικανικό χρίσμα, κάνοντας ορισμένες προεκλογικές εκστρατείες που καμία φορά ξεπερνούν τα όρια.

    Το ίδιο συνέβη και με ένα λογαριασμό στο Twitter, που κατέχουν ορισμένες γυναίκες, οι οποίες επιθυμούν να κάνουν την Αμερική ακόμα πιο ισχυρή και εκδηλώνουν μία σαφή προτίμηση στον Ρεπουμπλικανικό πρωτοπόρο Donald Trump.

    2

    Ο λογαριασμός στο Twitter με το όνομα “Tα Μωρά για τον Trump” είναι ένας κοινωνικός λογαριασμός, όπου νεαρές γυναίκες δεσμεύονται να στηρίξουν τον Τrump, ανεβάζοντας φωτογραφίες τους, στις οποίες φορούν ελάχιστα ρούχα.

    Μία υποστηρίκτρια του Trump φορά ένα στρινγκ με κόκκινες και λευκές ρίγες, στο οποίο αναγράφεται στο ένα οπίσθιό της το σύνθημα με μαύρο μαρκαδόρο “Κάνε την Αμερική ισχυρή ξανά” ενώ στο άλλο έγραψε “Μολών Λαβέ”.

    3

    Σε μία άλλη φώτο δυο σέξι ξανθές, φορώντας ένα μπικίνι με την αμερικανική σημαία ποζάρουν πάνω στο χιόνι. Η μία φορά ένα καπέλο στο οποίο αναγράφεται Reagan / Bush’84 ενώ στο καπέλο της άλλης γράφει “Κάνε πάλι την Αμερική ισχυρή”.

    4

    Οι διαχειρίστριες του λογαριασμού έχουν λάβει κάποια αρνητικά σχόλια από ανθρώπους, που τις θεωρούν σεξίστριες, καθώς χρησιμοποιούν το γυναικείο σώμα σαν αντικείμενο.

    5

    Και αυτές απάντησαν «Είναι το ανθρώπινο σώμα. Χαλαρώστε και πάψτε να μάχεστε εναντίον του Τwitter”. Και συνέχισαν λέγοντας “Το μήνυμά μας λειτουργεί και μπορείτε να το μισείτε, αν θέλετε”.

    6  7 Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/afta-ine-ta-anixiatika-roucha-ton-hampm-zara-ke-berska-pou-spane-tamia/29381



    ΣΧΟΛΙΑ