• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ετοιμάζεται για εκλογές ο Μητσοτάκης;

    κυριακος μητσοτακης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας


    Την εκτίμηση του ότι η κυβέρνηση εκμέτρησε το ζην της μετά την απόφαση της να συνδέσει το προσφυγικό με την αξιολόγηση του προγράμματος της οικονομίας εκφράζει ο Κυριάκος, που ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή, περιοδείες ανά την Ελλάδα ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της ΝΔ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το τριήμερο 22-24 Απριλίου.

    Κατά τον κ. Μητσοτάκη η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και πρόκειται να επιδεινωθεί ακόμη και μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις 17-18 Μαρτίου αφού ο κ. Τσίπρας λόγω της διάλυσης του κοινωνικού ιστού και του κρατικού μηχανισμού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στα αυτονόητα.

    Οι πρώτοι σταθμοί που θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οι νομοί Βοιωτίας και Φθιώτιδας. Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών και τον προσωρινό χώρο φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες. Θα συναντηθεί επίσης με δημάρχους και φορείς του νομού Φθιώτιδας καθώς και με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη. Στις 19:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση του Κόμματος στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας



    ΣΧΟΛΙΑ