ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για υπαρκτό κίνδυνο ενός «ατυχήματος στο Αιγαίο» έκανε λόγο ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Χρήστος Χριστοδούλου, μιλώντας στους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες.
«Αποστολή μας είναι η διατήρηση της ειρήνης γι’ αυτό και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Ο κίνδυνος ατυχήματος στο Αιγαίο είναι υπαρκτός. Δεν μπορούμε να απαντάμε σε κάθε δήλωση των απέναντι. Γιατί αυτή είναι η τουρκική μέθοδος ώστε να προκαλούν. Εμείς εργαζόμαστε για να μην δημιουργούνται τέτοιες συνθήκες», δήλωσε ο κ. Χριστοδούλου.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε και στα εξοπλιστικά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τις ΗΠΑ να συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα μεταξύ των χωρών που θα μπορούσαν να προμηθευτούν στο μέλλον F-35: «Εξετάζουμε δυναμικά το F-35. Περιμένουμε από τις ΗΠΑ μέσα στην επόμενη διετία τη σχετική μελέτη που θα περιέχει τα πάντα και το κόστος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί πήγε στην Lockheed Martin ο Νίκος Παππάς;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιπερισπασμός ΗΠΑ σε Τουρκία: Σκέφτονται να πωλήσουν F-35 στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε ο William Orbit, μουσικός παραγωγός της Μαντόνα
- Coinkite: Στα 130 εκατ. δολάρια οι εκτιμώμενες απώλειες από την κυβερνοεπίθεση στην αγορά Bitcoin
- Fourlis: Μεταβιβάζει το 50% εμπορικού κέντρου στη Σόφια έναντι 49,35 εκατ. ευρώ – Αγοραστής η Trade Estates
- Metlen: Στο 9,1% οι συνολικές θέσεις short από 9,8% στην αρχή της εβδομάδας – Μείωσε και η JP Morgan
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.