• Πολιτική

    Απρόοπτα στη Βουλή: Βουλευτές ψήφισαν «ναι» καταλάθος κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

    • NewsRoom


    Τα όσα τραγελαφικά έγιναν χθες και σήμερα στη Βουλή, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στο ΑΣΕΠ, σφραγίστηκαν με την ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία. Αν και έχουν περάσει μήνες από τότε που το σύστημα εγκαταστάθηκε, κάποιοι βουλευτές φαίνεται πως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να μάθουν το σωστό τρόπο ψηφοφορίας. Αποτέλεσμα αυτού, στη σημερινή ψηφοφορία να ψηφίσει υπέρ του νομοσχεδίου επί της αρχής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, ο οποίος εκ των υστέρων δήλωσε ότι ψήφισε «Ναι» κατά λάθος.

    Όμως δεν ήταν αυτό το μόνο λάθος. Υπέρ των τριών επίμαχων άρθρων 15, 19, 20 που καταψήφισαν οι ΑΝΕΛ ψήφισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης. Εκ των υστέρων και ο κ. Σταμάτης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι γινόταν μπάχαλο στην αίθουσα και γι’ αυτό ψήφισε λάθος.

    Με δεδομένο αυτά που έγιναν στη σημερινή ψηφοφορία μπορεί κανείς να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί το επόμενο διάστημα όταν κάθε νομοσχέδιο θα ψηφίζεται με ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Πόλεμος» στην Βουλή: Με ονομαστική ψηφοφορία όλα τα νομοθετήματα εξαιτίας της κυβέρνησης-κουρελού

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγέλαφος στη Βουλή: «Είχα πάει στο καφενείο να πιω μια γκαζόζα και μετά πήγα τουαλέτα»



    ΣΧΟΛΙΑ