• Πολιτική

    Αποπομπή της Ξεπαπαδέα ζητά και το ΚΙΝΑΛ

    • NewsRoom

    Αναστασία Ξεπαπαδέα. γγ κατά της Διαφθοράς


    Κατακραυγή έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις σχετικά με τον ρόλο της Γ.Γ. Διαφθοράς και τις σχέσεις της με τον δικηγόρο Αρτέμιο Αρτεμίου που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο Πετσίτη.

    Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν πλήρη διαφάνεια και να ριχτεί άπλετο φως στις ύποπτες διασυνδέσεις μεταξύ αξιωματούχων της κυβέρνησης και ανώτατων στελεχών της με τον Μ. Πετσίτη, ενώ αιτούνται πλέον την αποπομπή Ξεπαπαδέα από το νευραλγικό πόστο.

    Μετά τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

    «Όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Γενική Γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, δημιουργούν μια ακόμα γκρίζα εικόνα της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να παραμένει σε μια τόσο ευαίσθητη θέση πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται σε σκοτεινές υποθέσεις».

    Νωρίτερα την απομάκρυνση της γενικής γραμματέως κατά της διαφθοράς Αναστασίας Ξεπαπαδέα από τη θέση της ζήτησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.

    «Η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση Γενική Γραμματέας κατά της διαφθοράς, κ. Ξεπαπαδέα εκπροσωπούσε παράλληλα και τον ειδικό στις offshore Αρτέμη Αρτεμίου, επιβεβαιώνει πόσο στενές είναι οι σχέσεις του Μαξίμου με τον διαπλεκόμενο δικηγόρο.

    Ο Πετσίτης που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, ο Αρτεμίου που τον χρηματοδοτούσε από την Κύπρο, τα ταξίδια του με τον Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα και το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, είναι όλα κομμάτια της ίδιας σκοτεινής υπόθεσης» σημειώνει ο κ. Ζαχαράκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ζαχαράκη για υπόθεση Πετσίτη: Να απομακρυνθεί η Ξεπαπαδέα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι απαντά η Αναστασία Ξεπαπαδέα στα περί σχέσης της με τον Αρτεμίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γυναίκες σε θέσεις εξουσίας: Πρόεδροι και επίτροποι κυριαρχούν στα ευρωπαϊκά – και όχι μόνο – πόστα!



    ΣΧΟΛΙΑ