Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Την αποπομπή του υπουργού Δικαιοσύνης ζητεί με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα των Τεμπών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «έχει χάσει κάθε αίσθηση μέτρου».

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, έχει χάσει κάθε αίσθηση μέτρου», καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ.

1

«Φαντασιώνεται πως αποκάλυψε αόρατες συνωμοσίες, ενώ ο ίδιος αν και ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός επιχείρησε να καθοδηγήσει τη Δικαιοσύνη βγάζοντας πορίσματα στη Βουλή και τα τηλεοπτικά κανάλια, πριν καν επιληφθεί της έρευνας το δικαστικό συμβούλιο.

Αποκαλύφθηκε η αναξιοπιστία και η βαθύτατα αντιθεσμική στάση του μετά την παραπομπή Τριαντόπουλου για το μπάζωμα, που σήμερα αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι τελικά έγινε και ίσως συνετέλεσε να χαθούν στοιχεία.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως όσο εκκρεμεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να παραμένει υπουργός εκείνος που επιβουλεύτηκε την ανεξαρτησία της.

Είναι ζήτημα διαφάνειας η άμεση παραίτηση ή αποπομπή του».

«Απολύτως δικαιωμένη» είναι η φράση που είχε χρησιμοποιήσει περί πολιτικών που μιλούν για «μπάζωμα» και είναι «για τα μπάζα», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας χθες στα Παραπολιτικά.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για την παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο και τη δήλωση περί «μπαζώματος» και το αν τη μετάνιωσε, είπε:

«Η πιο δικαιωμένη φράση είναι αυτή».

Διαβάστε επίσης: 

«Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»: Παράταση έως 30 Νοεμβρίου για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τους αγώνες των αδελφών μας Κυπρίων για την Ελευθερία»

Όριο ηλικίας 15 ετών στα social media από το 2027 – Οι 10 βασικές ερωτήσεις και απαντήσεις