ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει πως πλέον απέχει από τις ονομαστικές ψηφοφορίες της Βουλής, με το αιτιολογικό ότι γίνονται με επιστολική ψήφο και όχι με φυσική παρουσία, κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής.
Έτσι, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αύριο, οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του θα απέχουν από την ψηφοφορία για άρση ασυλίας βουλευτή, με την αιτιολογία ότι οι ψηφοφορίες για άρση ασυλίας είναι εκ του Κανονισμού της Βουλής ονομαστικές.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Την Πέμπτη και όχι Τετάρτη η επίσκεψη στην Άγκυρα – Τι λένε οι διπλωματικές πηγές
Τσίπρας: Ο δρόμος της επανεκκίνησης για δυνατή οικονομία και ισχυρή κοινωνία
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 38χρονης Βρετανίδας στην Κυψέλη – Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός
- Γεωργιάδης: Επίσκεψη στα κέντρα υγείας Μεγάρων, Βιλίων και Ερυθρών λόγω της φωτιάς – «Το ΕΣΥ είναι πάντα εδώ για σας»
- Βίντεο – ντοκουμέντο απο την στιγμή της σύγκρουσης των 2 ελικοπτέρων στην μεγάλη φωτιά των Μεγάρων
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Συγκρούστηκαν 2 ελικόπτερα στην μεγάλη φωτιά της Ψάθας – Σώο το ένα πλήρωμα, χωρίς τις αισθήσεις του το δεύτερο (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.