Βουλευτές της αντιπολίτευσης επιτέθηκαν στον Έντι Ράμα πετώντας του αλεύρι μέσα στην αλβανική Βουλή, υπονοώντας σχέσεις του Αλβανού πρωθυπουργού με το εμπόριο κοκαΐνης.
Αν και ο ίδιος δεν έδωσε έκταση στο περιστατικό, στη συνέχεια έπεσαν αυγά, με τον υπουργό Εξωτερικών να δίνει απάντηση πετώντας μπουκάλι νερό στους αντιπολιτευόμενους διαδηλωτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηράκλειο: Δύο λέμβοι με περισσότερα από 90 άτομα εντοπίστηκαν στα νότια της Κρήτης
- Απόστολος Τζιτζικώστας από Έβρο: «Η Ευρώπη δεν αφήνει τα σύνορά της στην τύχη τους»
- Ιράν: Η εταιρία τερματικών πετρελαίου απορρίπτει σήμερα αναφορές για μία διαρροή πετρελαίου κοντά στο νησί Χαργκ
- Ιράν: Η Τεχεράνη έχει στείλει την απάντησή της σε μια αμερικανική πρόταση με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.