Πολιτική

Απέσυρε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη

  • NewsRoom

Μαρίνα Πατούλη


Απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη, μια υποψηφιότητα που είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

 

Με μια λιτή ανακοίνωση, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και σύζυγος του υποστηριζόμενου από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ανακοινώνει πως τελικά δεν θα είναι υποψήφια, προκειμένου να συμβάλει στην ενότητα που με τη σειρά της θα διασφαλίσει «τη συνέχεια του σπουδαίου έργου του δημάρχου Αμαρουσίου και συζύγου της».

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη έχει ως εξής: «Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρίνα Πατούλη: Πήρε τα -χρυσά- κουμπούρια της και σήκωσε (για λίγο) παντιέρα για το Μαρούσι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδειασμα Καλογήρου σε Πολάκη: Η Δικαιοσύνη κρίνει μόνη της τις απαιτούμενες ενέργειεςΣΧΟΛΙΑ