• Πολιτική

    Απαρηγόρητος ο πατέρας της 40χρονης που πνίγηκε στον Λάδωνα: «Πώς είναι δυνατόν να την άφησαν και να έφυγαν»

    • NewsRoom


    Ξέσπασε ο πατέρας της 40χρονης που έχασε το Μεγάλο Σάββατο τη ζωή της έπειτα από τραγικό ατύχημα στον ποταμό Λάδωνα, κατά τη διάρκεια της απόπειρά της να κάνει ράφτινγκ στον ποταμό.

    Η άτυχη γυναίκα επέβαινε με ομάδα έξι ατόμων στη βάρκα και έκαναν κατάβαση του Λάδωνα από τα Φιλέικα Καλύβια προς την τεχνητή λίμνη του Λάδωνα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η βάρκα ανετράπη και τα έξι άτομα βρέθηκαν στο νερό, με την άτυχη γυναίκα να παρασύρεται κάτω από κορμούς δένδρων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

    «Αυτό που συνέβη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ, τουμπάρισε η βάρκα, χτύπησαν σε έναν κορμό. Είναι δυνατόν μια τέτοια εταιρεία να μου αφήσει το κορίτσι εκεί πέρα; Και να φύγουν; Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης που έχουν εκεί. Ας έψαχναν», είπε ο πατέρας της άτυχης 40χρονης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

    «Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Λέω ότι το κορίτσι μου είναι εκεί και θα πάω να το δω. Μεθαύριο τι θα γίνει (σ.σ.: την Τρίτη, στη νεκροψία-νεκροτομή). Αυτό σκέφτομαι. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου», συνέχισε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καλάβρυτα: Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τον ποταμό Λάδωνα



    ΣΧΟΛΙΑ