ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποιες μετοχές άντεξαν στην καταιγίδα, Βρεττού-QUBE 1-0, η ήττα του Δαυίδ, ποια είναι η άγνωστη ναυτιλιακή Αdele, ο Ρούμπιο και η Κίμπερλι, το μέρισμα του Κούστα (oh my god) και η Νίκη Κεραμέως στο My Story
Σε δήλωση προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μετά την αποκάλυψη ότι ο σύμβουλος ασφαλείας του πρωθυπουργού, Θάνος Ντόκος, έπεσε θύμα Ρώσων φαρσέρ.
Ειδικότερα, ο κ. Σαμαράς έγραψε σε ανάρτησή του «Ο κ. Ντόκος είναι ακόμα στη θέση του;», ζητώντας προφανώς την παραίτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού.
Θύμα των Ρώσων φαρσέρ Vovan & Lexus έπεσε o σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρωθυπουργού, Θάνος Ντόκος. Συγκεκριμένα, ο κ. Ντόκος νόμιζε ότι συνομιλούσε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, Ρουστέμ Ουσμέροφ και στην διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά και στο περιστατικό με το ουκρανικό drone ανοιχτά της Λευκάδας.
Οι γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ Vovan & Lexus προσποιήθηκαν τους Ουκρανούς αξιωματούχους και δημοσίευσαν σε βίντεο την τηλεδιάσκεψη που είχαν με τον κ. Ντόκο.
Διαβάστε επίσης:
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.